face
top

Restaurang

Vår á la carte serveras tisdag och torsdag mellan kl 17.00 – 22:00.
Onsdagar trerätters meny (a la carte gäller också)  18.00-22.00   Livemusik(inte varje onsdag)
Fredag – lördag mellan kl 17:00 – 22:00 (baren är öppen till kl 01:00).

Förrätter

Oliver

Gröna grekiska halkidiki oliver.

Green halkidiki olives from Greece.

39:-

Sallad med oliver och fetaost

Salad with olives and feta cheese.

Innehåller: laktos och lök.

59:-

Champinjonsoppa toppad med bacon.

Serveras med surdegsbröd.

Mushroom soup topped with bacon. Served with sourdough bread.

89:-

Moule Mariniere (Vid tillgång)

Vinkokta musslor som serveras med bröd.

Wine boiled mussels. Served with bread.

89:-

Konjaksgravad lax på toast.

Cognac-cured salmon on toast.

79:-

Vitlöksbröd med aioli/Garlic bread with aioli.

59:-

Havskräftor med sweet chilli dip.

Crayfish with sweet chilli dip.

99:-

Charkbricka

Meat and cheese snack tray.

(lämplig för 2 personer)

150:-

Barnrätter/kidsmenu

Hamburgare med pommes

Hamburger with fries

69:-

Pannkakor med sylt och grädde

pancakes with jam and whipped cream

39:-

Varmrätter

Dackebygdens ryggbiff

Lokalproducerat kött som serveras potatisgratäng och bearnaisesås

Locally produced sirloin steak served with potato gratin and bearnaise sauce

235:-

Dackebygdens lammkotletter.

Lokalproducerat kött som serveras med potatisgratäng och rödvinsås.

Locally produced lamb chops served with potato gratin ond red wine sauce.

209:-

Hamburgare på nymalet högrev*

Bar & Äts klassiker som serveras med pommes

Burger made with freshly ground chuck steak. Served with fries

179:-

Kyckling med potatisgratäng och grönpepparsås.

Grilled chicken with potato gratin and greenpeppersauce.

169:-

Grillad kyckling med ingefärssås (Stark)

Kyckling med thailändska smaker. Serveras med ris.

Thaiflavored boiled chicken with ginger sauce and rice (spicy).

169:-

Grillad kyckling med pommes och bearnaisesås.

Grilled chicken with fries and bearnaisesås.

169:-

Grillad honungsglaserad lax

Serveras med krispig sallad och rostad potatis.

Grilled honey glazed salmon with crispy salad and roasted potatos.

199:-

Ugnsbakad slätvar med parlsternacksmos och musselsås.

Oven baked brill with parsnip and mussels sauce.

199:-

Ankbröst med ris och tamarindsås.

Duck breast with ris and tamarind sauce.

199:-

Vegetarisk halloumiburgare

Serveras med pommes.

Vegetarian hamburger served with fries.

169:-

Moules- frites (vid tillgång av musslor)

Vinkokta musslor som serveras med pommes, bröd och aioli.

Wine boiled mussels served with fries, bread and aioli.

169:-

Dessert

Ugnsbakad äpple med hallonsås och glass.

Ovenbaked apple with raspberry sauce and ice cream.

89:-

Ingefärspäron med konjaksgrädde.

Ginger pear with cognac cream

89:-

Chokladmousse

59:-

Mandelkorg med glass.

Almond basked with ice cream.

89:-